Veelgestelde vragen

 
  • Welke betaalmethoden accepteren jullie? 

Wij accepteren alleen de betaalmethoden via bankoverschrijving op dit moment. Betaling via iDeal is binnenkort mogelijk.

 

  • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van de Scood is doorgaans 2 tot 3 werkdagen, nadat de betaling ontvangen is. We zullen het product binnen 1 werkdag overdragen aan PostNL. We gaan er van uit dat zij de Scood vervolgens binnen 2 werkdagen kunnen bezorgen.

 

  • Wat zijn de verzendkosten?

We versturen de Scood als een brievenbuspakket in een doosje. Hierdoor hoef je niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. De kosten die hieraan verbonden zijn, bedragen €4,-.

 

  • Wat is het retourbeleid?

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop dan vragen we je binnen 14 dagen contact met ons op te nemen via klantenservice@scood.nl. Wanneer je bij ons heeft aangegeven dat je het product wilt retourneren, dan mailen wij z.s.m. het retouradres naar je toe. Wanneer wij het pakket terug hebben ontvangen zal het bedrag z.s.m. teruggestort worden. De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf.

 

  • Wat zijn jullie contactgegevens?

Als je vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar klantenservice@scood.nl. Zakelijke klanten kunnen ons ook bereiken via info@scood.nl.

 

  • Wat als mijn bestelling niet wordt bezorgd?

Wanneer je bestelling niet aankomt of geleverd wordt, neem dan contact met ons op via klantenservice@scood.nl. Een mogelijke oorzaak is dat je pakketje kwijtgeraakt is bij het sorteercentrum. Dit is erg vervelend! Daarom zullen wij hier achteraan gaan en ervoor zorgen dat je alsnog je Scood ontvangt.

 

  • Op welke scooters past de Scood?

We hebben de Scood getest op verschillende scooters. De enige scooter waarbij het wel past, maar wat minder goed aansluit is de Piaggio Zip. Bij alle andere scooters past de Scood goed en sluit deze mooi aan.

 

  • Heb ik garantie op de Scood?

Je hebt zeker garantie op de Scood. Mocht de Scood onverwachts kapot gaan of ernstig beschadigd raken dan heb je garantie! Om aanspraak te maken op je garantie, stuurt je een mail naar klantenservice@scood.nl met de details van je aankoop. Wij zullen je aanvraag verder afhandelen.