🎁 Profiteer nog vóór 31 december van onze decemberdeal 🎁

van €29,95 voor €24,95

09
:
12
:
10
:
45

"Voorkom een gesmolten kilometerteller"

De Scood is de meest compacte beschermhoes voor de kilometerteller van iedere scooter

Bestel hem nu

Weer een gesmolten teller… 😥

Een gesmolten kilometerteller is erg vervelend, omdat het je meer dan 100 euro kost om deze te repareren. Daarnaast kan je ook niet meer terug naar huis rijden na een dagje strand of een lange werkdag, omdat het wettelijk verplicht is om met een werkende kilometerteller te rijden. Het is dus geen optie om de teller niet te repareren. Wij irriteerden ons ook enorm aan het maken van deze onnodige reparatiekosten

Daarom hebben wij een oplossing bedacht: de Scood. De Scood is de meest compacte beschermhoes voor de kilometerteller van iedere scooter. Ook is de Scood eenvoudig vast te maken aan de scooter d.m.v. klikgespen.

Op deze manier blijft de Scood altijd je kilometerteller beschermen; ook als het hard waait. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de Scood wegwaait, wat wel altijd het geval was bij een theedoek. 
Het gebruiken van een theedoek is dus verleden tijd!

Optimale bescherming

Doordat de Scood gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit acryldoek, is het goed bestendig tegen hitte en de Uv-straling van de zon. Hierdoor is de kilometerteller op jouw scooter optimaal beschermt tegen de zon.

Waait niet weg

De Scood is d.m.v. klikgespen vast te maken aan de handvaten van de scooter, waardoor deze niet wegwaait. 

Weersbestendig

De Scood zal langdurig meegaan in alle dagelijkse weersomstandigheden. Zo is het naast uv-bestendig ook rot- en schimmelwerend. Hierdoor blijft de oorspronkelijke kleur van de Scood langer behouden en is de kans op slijtage kleiner.

Eenvoudige bevestiging

De Scood is door middel van gebruiksvriendelijke klikgespen eenvoudig te bevestigen en af te stellen op iedere scooter.

Wil je net zoals ons ook een einde maken aan een gesmolten teller?
Bestel nu jouw Scood!